Digifolio – stále něco nového

Sociální sítě jsou už termínem, který zná každý, kdo se jen trochu pochybuje kolem počítačů a internetu. Jednou z nejvíce využívaných sociálních sítí v naší kotlině je Facebook.

Vycházíme vstříc uživatelům této aplikace. Vložili jsme tlačítko pro sdílení snad již téměř do všech modulů Metodického portálu – naposledy do modulu Digifolio. Stačí již jen kliknout na toto tmavě modré tlačítko a sdělíte všem svým přátelům na Facebooku, že tento pohled v digifoliu stojí za zhlédnutí.

Hned vedle je ještě jedno tlačítko – Twitter. Doufáme, že i tato sociální síť bude mít v budoucnu své příznivce. Např. profil Metodického portálu objevilo za jeho nenápadného působení již 28 uživatelů a okruh se plynule rozšiřuje.

Poslední novinkou, na kterou chceme upozornit, je tzv. hvězdičkování. Počtem přidělených hvězdiček dáváte autorovi/autorům a ostatním uživatelům informaci, jak je pro Vás pohled užitečný a zajímavý.

Podívejte se třeba na pohled Vše o Inspiromatu 2011.

 

Jak jsou pro Vás tyto drobnosti přínosné? Využíváte tlačítka pro sdílení i v jiných modulech? Hodnotíte pomocí hvězdiček, nebo raději preferujete psaní komentářů?